Verzekeringen en Taxatie

 


Voor alle zekerheid:

U moet er natuurlijk niet aan denken, maar voor het geval dat u (of een collega-weggebruiker) schade maakt aan uw klassieker, kunt u maar beter goed verzekerd zijn. U wilt daarvoor vast niet te veel betalen, maar wel alle risico's afgedekt hebben. Elke klassieker is uniek en heeft voor u als eigenaar een onschatbare waarde.

Klassiekers vragen om een speciale behandeling: ook op het gebied van verzekeringen en Taxatie.

Kuiper verzekering:

Onze ervaring heeft geleerd dat Kuiper Verzekeringen uit Heerenveen voor klassiekers altijd het juiste pakket aanbiedt. Gaan de meeste verzekeringen uit van dagwaarde, de klassiekerverzekering van Kuiper Verzekeringen is gebaseerd op de vastgestelde taxatiewaarde. U kunt bij Kuiper terecht voor een WA-dekking of een All risk-dekking van uw waardevolle klassieker. Neemt u gerust contact op met Kuiper Verzekeringen voor meer informatie.

Kent u de waarde van een goede taxatie?

Wij adviseren klanten om iedere drie jaar hun klassieker te laten taxeren en werken daarom nauw samen met beëdigde taxateurs die klassiekers taxeren volgens 7-960 BW. Dit betekent dat uw klassieker een vaste taxatiewaarde heeft voor een periode van drie jaar in combinatie met een Casco verzekering. Nadat uw klassieker is getaxeerd, ontvangt u een uitvoerig rapport in tweevoud met daarin omschreven de staat van uw voertuig, onderbouwd met een fotoreportage. Eén rapport is voor de verzekering en het andere voor uzelf.