Jaguar oldtimer


Een klassieke Jaguar heeft klasse, daarom zijn de klassieke modellen van Jaguar zeer geliefd. Als u op zoek bent naar een Jaguar oldtimer moet u bij Lex Classics zijn. Wij hebben de volgende modellen vaak in ons verkoopprogramma; Jaguar XK120, Jaguar XK140, Jaguar XK150, Jaguar MKII, Jaguar E-type roadster en coupe uitvoering en de Jaguar MKIV en MKV. Wij helpen u graag als u op zoek bent naar een specifieke Jaguar oldtimer. Wij hebben jarenlang ervaring met klassieke auto’s en begrijpen de passie voor een auto met karakter. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, restauratie, reparatie, onderhoud en APK van klassieke Jaguar’s. Lex Classics biedt u altijd kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Klassieker

Er rijden veel klassieke auto’s op de weg maar een klassieke Jaguar oldtimer herkent u meteen. Deze klassieker straalt klasse en sportiviteit uit. Ook onder de motorkap is de Jaguar een echt pareltje. Het is niet voor niets dat veel autoliefhebbers in zowel binnen- als buitenland dromen van een eigen klassieke Jaguar. U kunt uw droom laten uitkomen. Kom gerust eens kijken in onze mooie showroom in Waalwijk. Wij laten u graag zien wat voor moois wij allemaal in huis hebben. Onze klassiekers hebben allemaal een ding gemeen: ze zijn kwalitatief van hoog niveau. U kunt met een klassieker van Lex Classics onbezorgd de weg op.

Onderhoud

U kunt niet alleen bij Lex Classics terecht als u een klassieke Jaguar oldtimer wilt kopen. Wij kunnen u ook helpen bij de verkoop van uw geliefde klassieker. Door onze ervaring en een groot netwerk zijn we gespecialiseerd in de verkoop van klassieke auto’s. Ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht. Lex Classics heeft een zeer goed uitgeruste werkplaats. Jaarlijks maken vele klanten een afspraak om hun klassieker APK te laten keuren en om een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Tevens kunt u bij ons terecht voor kleine en grote reparaties en kunnen we de schade aan uw klassieker in opdracht van uw verzekering repareren. Het is ook mogelijk om uw Jaguar oldtimer te laten restaureren.

Contact

Bent u op zoek naar een Jaguar oldtimer? Kom dan eens vrijblijvend kijken in onze showroom in Waalwijk. Of neem contact op met een van onze deskundige medewerkers. Wij helpen u graag bij het laten uitkomen van uw droom.