MGA te koop


Lex Classics is gespecialiseerd in MGA en heeft er verschillende te koop. Dit model van het Britse automerk MG is sportief en erg geliefd onder autoliefhebbers. Met een MGA trekt u zeker de aandacht op de weg. Naast verkoop zijn we gespecialiseerd in het restaureren, onderhouden en rally prepareren van uw MGA. Bij ons is uw geliefde klassieker in goede handen. Want wij delen de liefde voor klassiekers. Uw passie is ons vak. Al onze medewerkers hebben dan ook ruime ervaring. Lex Classics heeft dan ook altijd een MGA te koop staan. Maar ook als u uw auto wilt verkopen doen wij dat graag voor u.

Brits merk

Lex Classics heeft veel ervaring met Engelse sportauto’s zoals Austin Healey, Aston Martin, Jaguar, Morgan en Triumph. En natuurlijk MG. Waarvan het model MGA erg geliefd is onder autoliefhebbers. Dit model is dan ook de meest geëxporteerde auto in Engeland. En dat is niet vreemd, deze auto heeft klasse en stijl maar oogt ook sportief. Deze klassieker rolde tussen 1955 en 1962 van de productieband. MG heeft nog meer modellen, maar de MGA is toch wel het meest populair onder de liefhebbers. Wilt u uw droom laten uitkomen? Lex Classics heeft altijd wel een mooie MGA te koop. En alle auto’s hebben een ding gemeen, ze zijn van hoge kwaliteit.

Onderhoud

U kunt niet alleen bij Lex Classics terecht als u op zoek bent naar een MGA die te koop staat. Ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht. Wij hebben een moderne werkplaats tot onze beschikking. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in oldtimers en hebben passie voor hun vak. Wilt u graag weten hoe de technische staat is van uw MGA, laat hem dan controleren op 100 punten. Jaarlijks maken vele klanten een afspraak bij Lex Classics om hun oldtimer APK te laten keuren en om een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor kleine en grote reparaties en kunnen we de schade aan uw klassieker in opdracht van uw verzekering repareren.

Contact

Bent u op zoek naar een MGA? Wij hebben er genoeg te koop staan. Kom gerust eens vrijblijvend kijken in onze showroom in Waalwijk. Of neem contact op met een van onze deskundige medewerkers. Wij vertellen graag over wat we allemaal in huis hebben en wat we voor u kunnen betekenen. Of u nu een MGA wilt kopen, verkopen, laten repareren of restaureren, wij kunnen u helpen. Want uw liefde is ons vak.