Klassieke auto kopen


Oldtimers zijn er genoeg te vinden, maar een echt betrouwbare klassieke auto kopen is niet eenvoudig. Uw droomauto moet niet alleen een goed uiterlijk hebben maar ook in goede staat verkeren en technisch in orde zijn. Lex Classics biedt kwaliteit en u vindt bij ons dan ook alleen betrouwbare auto’s waar u zo de weg mee op kunt. Als u een klassieke auto wilt kopen kijken we samen met u naar wat het beste bij u past. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en een passie voor klassieke auto’s. Wij zijn gespecialiseerd in Engelse sportauto’s zoals Austin Healey, Aston Martin, MG, Jaguar, Triumph en Morgan. Maar u vindt bij ons ook auto’s van Duitse en Franse makelij. Onze klassiekers hebben een ding gemeen, ze zijn geselecteerd vanwege het hoge kwaliteitsniveau.

Showroom

Een klassieke auto mag gezien worden. Een mooie klassieke auto trekt aandacht. Het is niet zomaar een auto, maar vaak een droom van de eigenaar. Wilt u een klassieke auto kopen, kom dan eens kijken in onze prachtige showroom in Waalwijk. Wij adviseren u graag. Ons bedrijf wordt dan ook gekenmerkt door kwaliteit, vakmanschap en bovenal liefde voor het vak. Door onze ervaring, de kwaliteit die we bieden en een professionele manier van werken, hebben we door de jaren heen een betrouwbare klantenkring opgebouwd. Van iedere klassieker die we verkopen, maken we bijvoorbeeld een professionele verkoopmap met informatie van de eigenaar.

Onderhoud

U kunt niet alleen bij Lex Classics terecht als u een klassieke auto wilt kopen. Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben namelijk een zeer goed uitgeruste werkplaats. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het repareren en klaar maken van klassiekers en oldtimers en hebben veel ervaring. Wilt u graag weten hoe de technische staat is van uw auto, laat hem dan controleren op 100 punten zodat u de komende tijd veilig op weg kunt. Ook laten veel klanten hun oldtimer jaarlijks APK keuren bij ons. We voeren ook onderhoudsbeurten uit. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor kleine en grote reparaties en kunnen we de schade aan uw klassieker in opdracht van uw verzekering repareren. Het is ook mogelijk om uw oldtimer te laten restaureren.

Contact

Overweegt u een klassieke auto te kopen? Kom gerust eens vrijblijvend kijken in onze showroom in Waalwijk. Of neem contact op met een van onze deskundige medewerkers. Wij vertellen graag over wat we allemaal in huis hebben en wat we voor u kunnen betekenen.