Austin Healey te koop


Lex Classics is gespecialiseerd in Austin Healey en heeft altijd diverse modellen te koop staan. Naast verkoop zijn we gespecialiseerd in het restaureren, onderhouden en rally prepareren van Austin Healey’s. Dit Britse automerk is een van de meest populaire klassiekers. Ook al worden ze inmiddels al jaren niet meer gemaakt, de prachtige vormgeving, het karakter en de machtige motorblokken zullen altijd tot de verbeelding blijven spreken. Lex Classics heeft altijd diverse Austin Healey modellen te koop staan, zoals Austin Healey 100-4 BN1 en BN2, Austin Healey 100-6, Austin Healey MKI, Austin Healey MKII en de Austin Healey MKIII. Maar ook als u uw Austin Healey wilt verkopen doen wij dat graag voor u.

Modellen

Op dit moment hebben we verschillende modellen van Austin Healey te koop staan. Kom gerust eens langs in onze schitterende showroom in Waalwijk. Daar vindt u een uitgebreide selectie van klassiekers en oldtimers. Want naast het merk Austin Healey, hebben nog meer te koop staan. Wij hebben veel ervaring met Engelse sportauto’s zoals Aston Martin, Jaguar, MG, Morgan en Triumph. Maar door onze brede interesse in klassiekers en oldtimers hebben we ook andere merken in de aanbieding. Bij Lex Classics draait het om kwaliteit. U vindt bij ons dan ook alleen maar auto’s die aan alle kwaliteitseisen voldoen. De echte pareltjes onder de klassieke auto’s.

Verkopen

Bij Lex Classics kunt u niet alleen terecht als u een klassieker wilt kopen. Wij kunnen u ook helpen bij de verkoop van uw geliefde auto. Door onze jarenlange ervaring en grote netwerk hebben we over het algemeen snel een koper gevonden voor uw auto. Maar ook hier geldt dat we alleen kwalitatief goede auto’s verkopen. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar mooi gerestaureerde Austin Healey’s, modellen 100-4, 100-6, MKI, MKII, MKIIa, MKIII ph1 en de geliefde MKIII ph2.

Reparatie en onderhoud

In onze werkplaats in Waalwijk werken 4 monteurs die dagelijks Austin Healey’s klaarmaken in opdracht van klanten. Daarnaast kunnen we voor u vele upgrades uitvoeren zoals een wisselstroomdynamo, gescheiden remsysteem, deelbare stuurkolom en nog veel meer. Het is ook mogelijk om uw geliefde klassieker of oldtimer bij ons te laten restaureren. Bij ons is uw Austin Healey in goede handen. Omdat wij uw liefde voor oldtimers delen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Bent u op zoek naar een Austin Healey? Wij hebben er genoeg te koop staan. Kom gerust eens kijken in onze showroom in Waalwijk. Wij laten graag zien wat we allemaal in huis hebben.