Klassieke auto


Bent u op zoek naar een betrouwbare klassieke auto? Lex Classics kan u zeker verder helpen. Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in klassieke auto’s. Of u nu op zoek bent naar een Engelse sportauto, een Porsche of een Alfa Romeo, wij kunnen u helpen. Door onze jarenlange ervaring hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd en kunnen we uw droom laten uitkomen. Lex Classics biedt kwaliteit en u vindt bij ons dan ook alleen betrouwbare klassiekers waar u zo de weg mee op kunt. Onze klassieke auto’s hebben een ding gemeen, ze zijn geselecteerd vanwege het hoge kwaliteitsniveau.

Showroom

Een klassieke auto gebruikt u doorgaans niet om van A naar B te rijden, u maakt er mooie toertochten mee in Nederland of in het buitland. Weet u nog niet welke auto het beste bij u past? Kom dan eens kijken in onze mooie showroom in Waalwijk. Onze deskundige medewerkers vertellen u met liefde over de kenmerken van de verschillende auto’s. Gaat uw voorkeur uit naar een vooroorlogse klassieker of voor een jaren 60 model, wij adviseren u graag. Alle klassieke auto’s hebben allemaal een ding gemeen, ze zijn geselecteerd op kwaliteit. Want Lex Classics heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het bedrijf wordt dan ook gekenmerkt door kwaliteit, vakmanschap en bovenal liefde voor het vak. Door onze ervaring, de kwaliteit die we bieden en een professionele manier van werken, hebben we een betrouwbare klantenkring opgebouwd.

Verkoop

Net als bij het kopen, komt ook bij het verkopen van een klassieke auto heel wat kijken. Laat u ook bij verkoop van uw auto adviseren door een professional. Wij nemen u graag al het werk uit handen. Lex Classics biedt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw klassieker in consignatie te verkopen. Uw klassieker dient dan wel van een hoogwaardig kwaliteitsniveau te zijn. De klassieker wordt bij u opgehaald, we keuren deze op 100 punten en maken daarna een verkoopvoorstel. Na ondertekening van het consignatiecontract wordt uw auto op diverse nationale en internationale websites geplaatst. Na verkoop zorgen wij ook voor de financiële afwikkeling. Zo heeft u nergens omkijken naar.

Onderhoud

Bij Lex Classics kunt u ook terecht voor reparatie, onderhoud en keuring van uw klassieke auto. Wij beschikken over een uitstekend ingerichte werkplaats. Onze monteurs hebben veel ervaring en liefde voor het vak. Ook voor restauratie van uw klassieker bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u zien wat voor auto’s wij allemaal te koop hebben staan? Kom dan eens vrijblijvend kijken in onze showroom in Waalwijk. Of neem contact op met een van onze deskundige medewerkers.