Triumph oldtimer


Triumph is een op en top Engels merk wat in de jaren 50, 60 en 70 hele bijzondere auto’s gebouwd heeft. Niet voor niets is Triumph geliefd onder de liefhebbers van klassiekers en oldtimers. Lex Classics heeft verschillende Triumph modellen in het assortiment, zoals de TR3, TR4, TR5 en TR6. Alle modellen hebben hun eigen specifieke kenmerken. Bent u op zoek naar een Triumph oldtimer in hele mooie staat? Laat u dan adviseren door een van onze deskundige medewerkers. Wij hebben jarenlang ervaring en begrijpen als geen ander de passie voor een auto met karakter. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, restauratie, reparatie, onderhoud en APK van klassieke auto’s. Lex Classics biedt kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Maar boven alles houden wij van ons vak.

Brits merk

Er zijn veel verschillende Britse automerken maar een Triumph herkent u meteen. Op dit moment is Triumph een van de vele slapende Britse merknamen. In 1984 werd de laatste Triumph geproduceerd. Het merk zou op dit moment in handen zijn van de huidige Rover-group. De kans is zeer klein dat er ooit nog een nieuwe Triumph ontwikkeld gaat worden. Triumph is dus een merk met een prachtige, afgesloten geschiedenis waarvan enkel de bewaard gebleven sportwagens en herinneringen kunnen worden gekoesterd. Er is gelukkig nog een grote schare Triumph liefhebbers. Daardoor worden er nog steeds nieuwe onderdelen geproduceerd.

Onderhoud

U kunt niet alleen bij Lex Classics terecht als u een Triumph oldtimer wilt kopen. Ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht. Lex Classics heeft een zeer goed uitgeruste werkplaats. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in klassiekers en hebben passie voor hun vak. Wilt u graag weten hoe de technische staat is van uw Triumph oldtimer, laat hem dan controleren op 100 punten, zodat u de komende tijd veilig op weg kunt. Jaarlijks maken vele klanten een afspraak bij Lex Classics om hun Triumph APK te laten keuren en om een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Tevens kunt u bij ons terecht voor kleine en grote reparaties en kunnen we de schade aan uw klassieker in opdracht van uw verzekering repareren.

Contact

Bent u op zoek naar een Triumph oldtimer? Kom dan eens vrijblijvend kijken in onze showroom in Waalwijk. Of neem contact op met een van onze deskundige medewerkers. Wij vertellen graag over wat we allemaal in huis hebben en wat we voor u kunnen betekenen.