Events

Lex Classics is aanwezig op de volgende evenementen of wil graag het evenement onder de aandacht brengen omdat het de moeite waard is te bezoeken of deel aan te nemen. Voor meer informatie over deze evenementen kunt u ook altijd contact met ons op nemen.

Agenda

InterClassics Maastricht

11 t/m 14 januari 2018

Ook dit jaar zal Lex Classics weer aanwezig zijn op de 25ste editie van InterClassics Maastricht, met een selectie van onze prachtige voorraad.

Deze jubileum editie zal synoniem staan voor de highlights van de afgelopen 25 jaar. Aan de hand van de 18 thema’s die afgelopen 25 jaar de revue zijn gepasseerd (waaronder Jaguar, Ferrari, Porsche, Aston Martin, Bugatti, British Royals, Maserati maar ook Grand Prix Classics, America’s Fine Classics e.d.) zal een unieke collectie van 18 topstukken gepresenteerd worden. De mooiste en meest exclusieve classic cars van deze thema’s zullen tentoongesteld worden. Uiteraard wordt er ook een breed podium geboden aan alles gerelateerd aan deze classic cars, van onderdelen tot automobilia.

Onze stand vind u op Z.10.19.  U bent van harte welkom!

Meer info

Antwerp Classic Salon

2 t/m 4 maart 2018

het Antwerp Classic Salon vindt plaats van 2 tot en met 4 maart 2018 in de vertrouwde hallen van Antwerp Expo. Het salon is dit jaar toe aan zijn 41’ste editie.

 

Meer info

Techno-Classica Essen

21 t/m 25 maart 2018

Show voor vintage, klassieke & prestige wagens. 120.000 m2 verdeeld over 21 hallen en 4 open air areas en meer dan 1250 exposanten en ruim automobielen te koop .

 

Meer info

Lex Classics goes Luxemburg

4 – 5 – 6 mei 2018

Dit keer hebben wij de kans gegrepen om ook dichter bij huis een mooie route uit te zetten. Deze 3-daagse tocht naar Luxemburg is voor iedereen een aanrader die van autorijden en mooie natuur houdt. Bent u nog niet eerder met ons mee geweest, dan is dit een goede reden om samen te ontdekken wat een geweldige ervaring het is om met andere klassiekers te touren. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd, en u alleen maar hoeft te rijden en te genieten.

(meer…)

Lex Classics goes Scotland (uitverkocht)

31 mei t/m 9 juni 2018

In 2018 organiseert Lex Classics een rally naar naar Schotland. Deze reis zal wederom in het teken staan van prachtige routes, heerlijke hotels, fantastisch eten en veel gezelligheid. Schotland is het land van bergen en bruisende rivieren, van schilderachtige kusten, en diepe meren (Lochs). De bewoners zijn zeer gastvrij en vertellen jullie graag over de geschiedenis van het land.We starten op de ferry in IJmuiden naar Newcastle, de eerste overnachting is op de boot.

(meer…)

Lex Classics goes Budapest

19 september t/m  28 september 2018

Deze reis biedt de unieke mogelijkheid om twee wereldsteden te ontdekken en heerlijk te rijden door de prachtige natuur van Hongarije.

Hongarije is een land met veel diversiteit, waarin het moderne leven uitstekend samen lijkt te gaan met de vele culturele en historische bezienswaardigheden.

(meer…)

Lex Classics goes Scotland (nieuw in 2019)

30 mei t/m 8 juni 2019

Vanwege de grote belangstelling voor de rally Lex Classics goes Scotland in 2018 organiseert Lex Classics i.s.m. Wheels on Tour opnieuw deze tour naar naar Schotland. Deze reis zal wederom in het teken staan van prachtige routes, heerlijke hotels, fantastisch eten en veel gezelligheid. Schotland is het land van bergen en bruisende rivieren, van schilderachtige kusten, en diepe meren (Lochs). De bewoners zijn zeer gastvrij en vertellen jullie graag over de geschiedenis van het land.We starten op de ferry in IJmuiden naar Newcastle, de eerste overnachting is op de boot.

(meer…)