Events

Lex Classics is aanwezig op de volgende evenementen of wil graag het evenement onder de aandacht brengen omdat het de moeite waard is te bezoeken of deel aan tenemen. voor meer informatie over deze evenementen kunt u ook altijd contact met ons op nemen.

Agenda

Lex Classics Goes coast to Coast France

We hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar voor onze Coast to Coast reis 2017, als u graag onze digitale brochure van deze reis wil ontvangen, stuur dan een mail naar Lex van Lammeren info@lexclassics.nl.

De reis zal als volgt verlopen. Alle deelnemende auto’s, klassiekers worden weer geladen bij Lex Classics en met vrachtwagens vervoerd naar omgeving Bordeaux en de deelnemers zullen op 11 mei per vliegtuig daar naar toe vliegen.  De totale reis is 10 dagen waarvan 8 dagen een route gereden wordt van ongeveer 200 km per dag. Tijdens de reis zullen we twee nachten in één hetzelfde hotel slapen. Op 20 mei vliegen we terug en zullen de auto’s per vrachtwagen terugkeren naar Nederland.

Het is dit jaar ook weer mogelijk om zelf naar de start te rijden en/of later weer op eigen gelegenheid naar huis te gaan. Bij deze editie zullen we u weer verrassen met fantastische hotels, routes en bezienswaardigheden. Er zal een extra bus meegaan die uw koffers mee zullen nemen van hotel naar hotel. Uiteraard gaat er ook weer een serviceteam van Lex Classics mee om u tijdens de reis te ondersteunen.

Op dit moment wordt er hard gewerkt om de route uit te zetten en begin volgend jaar zal Lex van Lammeren de route rijden en de gehele route bekijken en de hotels inspecteren. Deelnemen aan deze rit staat garant voor mooie routes te rijden in uw eigen tempo, overnachten in goede hotels en lekker eten en veel gezelligheid. tijdens de routes organiseren we een fotozoektocht, regelmatigheidsritje en misschien een leuk testje, dit allemaal op vrijwillige basis.

De kosten voor deze reis op basis van half Pension, incl. transport kosten auto, vliegtickets zijn € 2.950,- per persoon, € 5.900,- per equipe. Tevens zullen wij ook zorgen voor een aantal lunches en een picknick.

In verband met het transport hebben we plaats voor 25 equipes en deelname gaat op basis van binnenkomst van inschrijving.  U kunt zich inschrijven door een mail te sturen naar Lex van Lammeren, info@Lexclassics.nl, met uw deelnemende auto en uw namen. Bij 25 inschrijvingen zitten we vol en maken we een wachtlijst.

Meer info

Interclassics Brussels

Van 17 t/m 19 November zijn we aanwezig op Interclassics Brussel 2017.

Meer info