Events

Lex Classics is aanwezig op de volgende evenementen of wil graag het evenement onder de aandacht brengen omdat het de moeite waard is te bezoeken of deel aan te nemen. Voor meer informatie over deze evenementen kunt u ook altijd contact met ons op nemen.

Agenda

Interclassics Brussel

17 t/m 19 november 2017

Ook dit jaar is Lex Classics weer aanwezig op Interclassics Brussels. Met een oppervlakte van 39.000 m2 en 400 (inter)nationale exposanten is dit hét oldtimerevenement van België!  Thema’s: The Big Five National European Motor Museums en Cycle Cars & Grand Sport.

Onze stand vind u op 1.16.  U bent van harte welkom!

 

Meer info

Informatiemiddag Rally Schotland & Luxemburg

25 november 2017

Op deze middag geven wij u graag meer informatie over de tourtochten naar Schotland en Luxemburg die Lex Classics in 2018 gaat organiseren.

Meer informatie over deze middag volgt nog.

 

InterClassics Maastricht

11 t/m 14 januari 2018

Ook dit jaar zal Lex Classics weer aanwezig zijn op de 25ste editie van InterClassics Maastricht, met een selectie van onze prachtige voorraad.

Deze jubileum editie zal synoniem staan voor de highlights van de afgelopen 25 jaar. Aan de hand van de 18 thema’s die afgelopen 25 jaar de revue zijn gepasseerd (waaronder Jaguar, Ferrari, Porsche, Aston Martin, Bugatti, British Royals, Maserati maar ook Grand Prix Classics, America’s Fine Classics e.d.) zal een unieke collectie van 18 topstukken gepresenteerd worden. De mooiste en meest exclusieve classic cars van deze thema’s zullen tentoongesteld worden. Uiteraard wordt er ook een breed podium geboden aan alles gerelateerd aan deze classic cars, van onderdelen tot automobilia.

Onze stand vind u op Z.10.19.  U bent van harte welkom!

Meer info

Antwerp Classic Salon

2 t/m 4 maart 2018

het Antwerp Classic Salon vindt plaats van 2 tot en met 4 maart 2018 in de vertrouwde hallen van Antwerp Expo. Het salon is dit jaar toe aan zijn 41’ste editie.

 

Meer info

Techno-Classica Essen

21 t/m 25 maart 2018

Show voor vintage, klassieke & prestige wagens. 120.000 m2 verdeeld over 21 hallen en 4 open air areas en meer dan 1250 exposanten en ruim automobielen te koop .

 

Meer info

Lex Classics goes Luxemburg

4 – 5 – 6 mei 2018

Dit keer hebben wij de kans gegrepen om ook dichter bij huis een mooie route uit te zetten. Deze 3-daagse tocht is voor iedereen een aanrader die van autorijden en mooie natuur houdt. Bent u nog niet eerder met ons mee geweest, dan is dit een goede reden om samen te ontdekken wat een geweldige ervaring het is om met andere klassiekers te touren. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd, en u alleen maar hoeft te rijden en te genieten.

(meer…)

Lex Classics goes Scotland (uitverkocht)

31 mei t/m 9 juni 2018

In 2018 organiseert Lex Classics een rally naar naar Schotland. Deze reis zal wederom in het teken staan van prachtige routes, heerlijke hotels, fantastisch eten en veel gezelligheid. Schotland is het land van bergen en bruisende rivieren, van schilderachtige kusten, en diepe meren (Lochs). De bewoners zijn zeer gastvrij en vertellen jullie graag over de geschiedenis van het land.We starten op de ferry in IJmuiden naar Newcastle, de eerste overnachting is op de boot.

(meer…)