Events

Lex Classics is aanwezig op de volgende evenementen of wil graag het evenement onder de aandacht brengen omdat het de moeite waard is te bezoeken of deel aan te nemen. Voor meer informatie over deze evenementen kunt u ook altijd contact met ons op nemen.

Agenda

Lex Classics goes Scotland (uitverkocht)

31 mei t/m 9 juni 2018

In 2018 organiseert Lex Classics een rally naar naar Schotland. Deze reis zal wederom in het teken staan van prachtige routes, heerlijke hotels, fantastisch eten en veel gezelligheid. Schotland is het land van bergen en bruisende rivieren, van schilderachtige kusten, en diepe meren (Lochs). De bewoners zijn zeer gastvrij en vertellen jullie graag over de geschiedenis van het land.We starten op de ferry in IJmuiden naar Newcastle, de eerste overnachting is op de boot.

(meer…)

Vincentiusrit 2018

15 september 2018

Op zaterdag 15 september a.s. organiseert Lex Classics wederom een toertocht voor de bewoners van Vincentius in Udenhout. In Vincentius wonen mensen met een verstandelijke beperking. In de afgelopen jaren hebben we dit al eerder georganiseerd tot groot plezier van de bewoners van Vincentius.

(meer…)

Lex Classics goes Budapest

19 september t/m  28 september 2018

Deze reis biedt de unieke mogelijkheid om twee wereldsteden te ontdekken en heerlijk te rijden door de prachtige natuur van Hongarije.

Hongarije is een land met veel diversiteit, waarin het moderne leven uitstekend samen lijkt te gaan met de vele culturele en historische bezienswaardigheden.

(meer…)

Lex Classics goes Scotland (nieuw in 2019)

30 mei t/m 8 juni 2019

Vanwege de grote belangstelling voor de rally Lex Classics goes Scotland in 2018 organiseert Lex Classics i.s.m. Wheels on Tour opnieuw deze tour naar naar Schotland. Deze reis zal wederom in het teken staan van prachtige routes, heerlijke hotels, fantastisch eten en veel gezelligheid. Schotland is het land van bergen en bruisende rivieren, van schilderachtige kusten, en diepe meren (Lochs). De bewoners zijn zeer gastvrij en vertellen jullie graag over de geschiedenis van het land.We starten op de ferry in IJmuiden naar Newcastle, de eerste overnachting is op de boot.

(meer…)