Events

Lex Classics is aanwezig op de volgende evenementen of wil graag het evenement onder de aandacht brengen omdat het de moeite waard is te bezoeken of deel aan te nemen. Voor meer informatie over deze evenementen kunt u ook altijd contact met ons op nemen.

Agenda

British CARS & Lifestyle

10 & 11 maart 2018

De beurs British CARS & Lifestyle plaats in het Autotron is niet alleen Nederlands grootste, maar ook het meest gezellige evenement voor liefhebbers van Engelse auto’s, Groot-Brittannië en de landelijke levenswijze! Al 26 jaar ‘British Best’, maar met ieder jaar weer nieuwe standhouders, andere auto’s en nieuwe producten.

 

Meer info

Techno-Classica Essen

21 t/m 25 maart 2018

Dit jaar zijn we aanwezig op Techno-Classica in Essen. Een show voor vintage, klassieke & prestige wagens. 120.000 m2 verdeeld over 21 hallen en 4 open air areas en meer dan 1250 exposanten en ruim 2700 automobielen te koop .

U vindt onze stand met een selectie van onze klassiekers in Hal 3. stand 265. U bent van harte welkom

 

Meer info

Lex Classics goes Luxemburg

4 – 5 – 6 mei 2018

Dit keer hebben wij de kans gegrepen om ook dichter bij huis een mooie route uit te zetten. Deze 3-daagse tocht naar Luxemburg is voor iedereen een aanrader die van autorijden en mooie natuur houdt. Bent u nog niet eerder met ons mee geweest, dan is dit een goede reden om samen te ontdekken wat een geweldige ervaring het is om met andere klassiekers te touren. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd, en u alleen maar hoeft te rijden en te genieten.

(meer…)

Lex Classics goes Scotland (uitverkocht)

31 mei t/m 9 juni 2018

In 2018 organiseert Lex Classics een rally naar naar Schotland. Deze reis zal wederom in het teken staan van prachtige routes, heerlijke hotels, fantastisch eten en veel gezelligheid. Schotland is het land van bergen en bruisende rivieren, van schilderachtige kusten, en diepe meren (Lochs). De bewoners zijn zeer gastvrij en vertellen jullie graag over de geschiedenis van het land.We starten op de ferry in IJmuiden naar Newcastle, de eerste overnachting is op de boot.

(meer…)

Lex Classics goes Budapest

19 september t/m  28 september 2018

Deze reis biedt de unieke mogelijkheid om twee wereldsteden te ontdekken en heerlijk te rijden door de prachtige natuur van Hongarije.

Hongarije is een land met veel diversiteit, waarin het moderne leven uitstekend samen lijkt te gaan met de vele culturele en historische bezienswaardigheden.

(meer…)

Lex Classics goes Scotland (nieuw in 2019)

30 mei t/m 8 juni 2019

Vanwege de grote belangstelling voor de rally Lex Classics goes Scotland in 2018 organiseert Lex Classics i.s.m. Wheels on Tour opnieuw deze tour naar naar Schotland. Deze reis zal wederom in het teken staan van prachtige routes, heerlijke hotels, fantastisch eten en veel gezelligheid. Schotland is het land van bergen en bruisende rivieren, van schilderachtige kusten, en diepe meren (Lochs). De bewoners zijn zeer gastvrij en vertellen jullie graag over de geschiedenis van het land.We starten op de ferry in IJmuiden naar Newcastle, de eerste overnachting is op de boot.

(meer…)