Restauratie projecten

Een Lex Classic’s kern- activiteiten is het in opdracht restaureren van klassiekers. Bij elke restauratie vormen kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid de uitgangspunten.Elke restauratie een uitdaging

Een Lex Classics kernactiviteiten is het in opdracht restaureren van klassiekers. Bij elke restauratie vormen kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid de uitgangspunten. Met trots kunnen we u melden dat we in 2007 door de Focwa zijn uitgeroepen tot ‘Autorestaurateur van het Jaar’. De door ons ingebrachte Jaguar E Type serie 1 werd in de categorieën techniek, interieur en carrosserie verkozen tot de best gerestaureerde auto. Veel van onze klanten laten hun geliefde oldtimer door ons in topconditie terugbrengen. Maar ook als u nog geen oldtimer bezit, gaan wij graag voor u op zoek naar een geschikt restauratieproject.

Totale body-off en deelrestauratie

Een totale body-off restauratie kunt u zich het beste voorstellen als een maatpak laten maken bij de kleermaker. U kiest een bepaald type klassieker, de kleur, de bekleding en de opties. Op basis hiervan maken wij een uitgebreid plan van aanpak en een bijbehorende offerte. Alle mogelijkheden worden uitvoerig met u besproken en u bepaalt tevens of u modificaties aan uw klassieker wenst. Afhankelijk van het doel waarvoor u uw klassieker gaat gebruiken en uw beschikbare budget, wordt uw klassieker in de door u gewenste staat gebracht. Dat kan variëren van een goede technische staat tot restauratie in concours staat.

Of liever een deelrestauratie?

Niet elke klassieker is toe aan een totale body-off restauratie. Maar vaak is deelrestauratie wel noodzakelijk of wenselijk. Hierbij kunt u denken aan een revisie van de voorwielophanging, de motor of de versnellingsbak. Ook hiervoor bent u bij Lex Classics aan het juiste adres.

Uitgevoerde projecten

Onderstaande klassiekers zijn door ons gerestaureerd, klik op de foto voor een restauratie foto overzicht.