Volkswagen Golf MkI 1.8 Cabriolet


Specificaties

Prijs:

Bouwjaar:

1991

Tellerstand:

61.460 km

Carrosserie:

Cabriolet

Kleur buitenzijde:

Signaal rood

Kleur Interieur:

Zwart/Grijs

Velgen:

14" lichtmetaal

Motor specificatie:

4-cilinder lijnmotor

Motor inhoud:

1.781 cc

Motor vermogen:

98 pk

Transmissie:

Handgeschakeld, 5 versnellingen

Specificaties

Prijs:

Bouwjaar:

1991

Tellerstand:

61.460 km

Chassisnummer:

15ZMK01****

Motornummer:

Op aanvraag

Carrosserie:

Cabriolet

Kleur buitenzijde:

Signaal rood

Kleur Interieur:

Zwart/Grijs

Velgen:

14" lichtmetaal

Productaantal:

Onbekend

Motor specificatie:

4-cilinder lijnmotor

Motor inhoud:

1.781 cc

Motor vermogen:

98 pk

Transmissie:

Handgeschakeld, 5 versnellingen

Volkswagen Golf MkI 1.8 Cabriolet

Te koop: Zeer goed verzorgde Volkswagen Golf MkI Cabriolet uit bouwjaar 1991 uitgevoerd in de originele kleur Paprika rood (Volkswagen kleurcode LK3A) gecombineerd met een zwarte vinyl softtop. Het interieur is voorzien van de originele grijze bekleding.

Onder de motorkap ligt een 1.781cc 4-cilinder motor met elektronische injectie, die 98 pk levert. Gecombineerd met de handgeschakelde 5-versnellingsbak laat deze Volkswagen Golf MkI Cabriolet zich erg comfortabel en gemakkelijk rijden! Deze auto heeft slechts 61.460 kilometer gereden.

In maart 1991 werd de Volkswagen Golf MkI 1.8 Cabriolet door VAG Autohaus Hofmann & Wittmann uit Ingolstadt afgeleverd aan de eerste eigenaar in Duitsland. In 2003 wordt de Golf Cabriolet geïmporteerd naar Ibiza. De huidige Nederlandse eigenaar kocht van haar de auto, die in 2016 van een Nederlands kenteken werd voorzien.

De volgende opties zijn aanwezig op deze Volkswagen Golf MkI 1.8 Cabriolet:

–  14” Lichtmetalen velgen
–  Handgeschakelde 5-versnellingsbak
–  Mistlampen voor in de grill
–  Stuurbekrachtiging
–  Twee zijspiegels
–  Zwarte vinyl softtop en hoodcover

Recent zijn de softtop inclusief hemelbekleding vervangen. Bent u op zoek naar een originele en zichtbaar zeer goed verzorgde Volkswagen Golf MkI Cabriolet met lage kilometerstand? Neem dan voor meer informatie, gedetailleerde foto’s of een afspraak contact op met ons salesteam via sales@lexclassics.nl of 0031-416-342474.


Als u meer informatie, gedetailleerde foto’s of een afspraak wilt maken kunt u contact op nemen met ons salesteam, via sales@lexclassics.nl of 0031-416-342474.

Lex Classics is al vanaf 1998 actief in zowel de nationale als internationale klassieke autobranche en is gespecialiseerd in het verkopen van Engelse sportauto’s en exclusieve klassiekers. Gemiddeld hebben wij 50 geselecteerde klassiekers in onze showroom staan.

We hebben onze eigen werkplaats met 4 gespecialiseerde monteurs die dagelijks bezig zijn met het repareren en klaarmaken van klassiekers. Wij verkopen al onze auto’s met een informatiemap met daarin zo veel mogelijk gegevens en historie. Lex Classics ligt in het Zuiden van Nederland, tussen Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch in. U bent altijd van harte welkom in onze showroom.

Het is ook mogelijk om deze auto in het buitenland te registreren, informeer naar onze mogelijkheden. Binnen Europa is er geen import belasting geldig, daarnaast kunnen we u ook helpen met transport.

Zoekt u een Volkswagen?

We ontvangen graag uw e-mailadres, zodat we u op de hoogte kunnen houden van de nieuwe auto's die van dit merk bij ons binnen komen.


Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u deze graag verkopen? Dan komen we graag met u in contact. We zijn altijd op zoek naar auto's voor onze collectie.