Porsche 911 3.2 Carrera


Specificaties

Prijs:

Bouwjaar:

1987

Tellerstand:

93.121 km

Chassisnummer:

WP0AB091XHS12****

Motornummer:

Op aanvraag (gelijk aan Geburtsurkunde)

Carrosserie:

Op aanvraag

Kleur buitenzijde:

Cassis rood

Kleur Interieur:

Donker bruin

Velgen:

16" Lichtmetaal

Productaantal:

N.B.

Motor specificatie:

Boxer motor, luchtgekoeld

Motor inhoud:

3.164 cc

Motor vermogen:

217 pk

Transmissie:

Handgeschakeld, 5 versnellingen

Specificaties

Prijs:

Bouwjaar:

1987

Tellerstand:

93.121 km

Chassisnummer:

WP0AB091XHS12****

Motornummer:

Op aanvraag (gelijk aan Geburtsurkunde)

Carrosserie:

Op aanvraag

Kleur buitenzijde:

Cassis rood

Kleur Interieur:

Donker bruin

Velgen:

16" Lichtmetaal

Productaantal:

N.B.

Motor specificatie:

Boxer motor, luchtgekoeld

Motor inhoud:

3.164 cc

Motor vermogen:

217 pk

Transmissie:

Handgeschakeld, 5 versnellingen

Porsche 911 3.2 Carrera

Te koop: Porsche 911 3.2 Carrera in schitterend mooie conditie. Deze auto is in 1987 door Porsche dealer Bertolucci & Colombi SRL te Viareggio, Italië, aan de eerste eigenaar afgeleverd. Deze dealer heeft volgens het serviceboekje van de 3.2 Carrera het onderhoud uitgevoerd tot 2010. Rond 2015 is de auto ingevoerd in België en de huidige eigenaar kocht de auto in 2017.

Deze Porsche 911 3.2 Carrera is compleet gedemonteerd, voorzien van een nieuwe lak (originele kleur is behouden) en tot in de details weer opgebouwd in opdracht van de huidige liefhebbende eigenaar. Foto’s van deze werkzaamheden zijn aanwezig in het dossier dat bij de Porsche hoort. Tevens is het interieur vernieuwd met donkerbruin skai lederen bekleding van de stoelen, dashboard, stuur en deurpanelen.

Deze auto is voorzien van vele opties waarmee het een interessant object is voor de bestuurder van ritjes op zonnige zomerdagen, maar ook voor de sportievere (winter-)rally’s. Deze 911 beschikt onder andere over stoelverwarming, airconditioning, sportuitlaat, schuifdak, verstralers en de onderzijde is voorzien van een anti-roest behandeling. Af-fabriek is de Porsche uitgerust met de volgende opties (Porsche optienummer met de optie, volgens de Porsche Geburtsurkunde):

– 158   Blaupunkt Radio (vervangen voor een Becker radio-navigation)
– 341   Centrale deurvergrendeling
– 395   Lichtmetalen velgen 16”
– 425   Ruitenwisser achter
– 437   Electrisch verstelbare bestuurdersstoel
– 438   Electrisch verstelbare passagiersstoel
– 454   Cruise control
– 473   Voor- en achterspoiler
– 474   Sportieve schokbrekers
– 533   Alarm
– 650   Electrisch schuifdak
– Exterieurkleur F9F9 (Cassis-rood)

In het dossier van deze auto zijn aanwezig een Porsche Geburtsurkunde, het originele garantie en serviceboekje, originele gebruikershandleiding en foto’s en rekeningen van het werk dat de laatste jaren aan de auto is gedaan.Deze niet vaak geziene originele kleur Cassis-rood, gecombineerd met het smaakvolle interieur en specificatie van de 911 3.2 Carrera, maken het de perfecte auto voor de echte Porsche liefhebber. Deze auto is aanwezig in onze showroom in Waalwijk, waar u van harte welkom bent voor een bezoek.


Als u meer informatie, gedetailleerde foto’s of een afspraak wilt maken kunt u contact op nemen met ons salesteam, via sales@lexclassics.nl of 0031-416-342474.

Lex Classics is al vanaf 1998 actief in zowel de nationale als internationale klassieke autobranche en is gespecialiseerd in het verkopen van Engelse sportauto’s en exclusieve klassiekers. Gemiddeld hebben wij 50 geselecteerde klassiekers in onze showroom staan.

We hebben onze eigen werkplaats met 4 gespecialiseerde monteurs die dagelijks bezig zijn met het repareren en klaarmaken van klassiekers. Wij verkopen al onze auto’s met een informatiemap met daarin zo veel mogelijk gegevens en historie. Lex Classics ligt in het Zuiden van Nederland, tussen Tilburg, Breda en
’s-Hertogenbosch in. U bent altijd van harte welkom in onze showroom.

Het is ook mogelijk om deze auto in het buitenland te registreren, informeer naar onze mogelijkheden. Binnen Europa is er geen import belasting geldig, daarnaast kunnen we u ook helpen met transport.

Zoekt u een Porsche?

We ontvangen graag uw e-mailadres, zodat we u op de hoogte kunnen houden van de nieuwe auto's die van dit merk bij ons binnen komen.


Wij kopen uw Porsche!

Heeft u een Porsche en wilt u deze graag verkopen? Dan komen we graag met u in contact. We zijn altijd op zoek naar auto's voor onze collectie.