Jaguar MkII 3.4


Specificaties

Prijs:

Bouwjaar:

1964

Tellerstand:

31.012 miles

Chassisnummer:

179559DN

Motornummer:

On request

Carrosserie:

Saloon

Kleur buitenzijde:

Donkerblauw metallic

Kleur Interieur:

Rood leder

Velgen:

Chromen spaakwielen

Productaantal:

28.663 stuks

Motor specificatie:

6-cilinder lijnmotor

Motor inhoud:

3.442 cc

Motor vermogen:

210 pk

Transmissie:

Handgeschakeld, 4 versnellingen met overdrive

Specificaties

Prijs:

Bouwjaar:

1964

Tellerstand:

31.012 miles

Chassisnummer:

179559DN

Motornummer:

On request

Carrosserie:

Saloon

Kleur buitenzijde:

Donkerblauw metallic

Kleur Interieur:

Rood leder

Velgen:

Chromen spaakwielen

Productaantal:

28.663 stuks

Motor specificatie:

6-cilinder lijnmotor

Motor inhoud:

3.442 cc

Motor vermogen:

210 pk

Transmissie:

Handgeschakeld, 4 versnellingen met overdrive

Jaguar MkII 3.4

Te koop: Zeer stijlvolle Jaguar MkII 3.4 uitgevoerd in blauwe metallic lak met een rood lederen interieur. Deze Jaguar MkII 3.4 is gebouwd eind 1963 en in 1964 nieuw aan Major H. Wolff afgeleverd in Duitsland. Vermoedelijk was deze eerste eigenaar een Amerikaan, gezien de mijlenteller. Deze Jaguar heeft ook in Amerika gereden en werd in 1989 naar Nederland getransporteerd. In 1992 is deze MkII 3.4 voorzien van een Nederlands kenteken en werd begonnen aan de restauratie. Deze restauratie, waarvan facturen en een uitgebreid fotoverslag aanwezig zijn, was klaar in 1994. Tevens is in het verkoopdossier een Jaguar Heritage Certificate aanwezig.

In 1995 is de auto nog eens onder handengenomen door Roadster Group uit Soesterberg. Dit bedrijf staat er om bekend Jaguar MkII’s klaar te maken voor dagelijks gebruik. Zo zijn er door Roadster Group een stuurbekrachtiging van een Jaguar XJ, veiligheidsgordels voor en achter, nieuwe tapijtset andere deurrubbers gemonteerd en zijn er diverse kleinere modificaties uitgevoerd.

De 3.4-liter 6-cilinder motor in deze Jaguar MkII laat zich zeer soepel rijden in combinatie met de handgeschakelde versnellingsbak met overdrive. De nummers in het motorblok en de cilinderkop komen overeen met de nummers op het originele typeplaatje in de auto. De stuurbekrachtiging en de luxe van deze saloon maken deze Jaguar tot een zeer comfortabele auto.

Verder is deze Jaguar MkII 3.4 voorzien van de volgende opties:

–  Chromen spaakwielen
–  Chromen vleugelmoeren
–  Houten stuurwiel
–  Mistlichten
–  K&N open luchtfilters
–  Kenlowe fan
–  Master switch in dashboardvakje
–  Overdrive
–  Radio
–  Rood leder interieur
–  Staande Jaguar op de motorkap
–  Stuurbekrachtiging (Jaguar XJ)
–  Twee zijspiegels
–  Veiligheidsgordels voor en achter

Er is zichtbaar veel aandacht besteed aan de restauratie en het onderhoud van deze Jaguar MkII. Deze MkII met de soepele 3.4 motor en stuurbekrachtiging is een zeer comfortabele rijdersauto voor de Jaguar liefhebber. Als u meer informatie, gedetailleerde foto’s of een afspraak wilt maken kunt u contact op nemen met ons salesteam, via sales@lexclassics.nl of 0031-416-342474.


Lex Classics is al vanaf 1998 actief in zowel de nationale als internationale klassieke autobranche en is gespecialiseerd in het verkopen van Engelse sportauto’s en exclusieve klassiekers. Gemiddeld hebben wij 50 geselecteerde klassiekers in onze showroom staan.

We hebben onze eigen werkplaats met 4 gespecialiseerde monteurs die dagelijks bezig zijn met het repareren en klaarmaken van klassiekers. Wij verkopen al onze auto’s met een informatiemap met daarin zo veel mogelijk gegevens en historie. Lex Classics ligt in het Zuiden van Nederland, tussen Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch in. U bent altijd van harte welkom in onze showroom.

Het is ook mogelijk om deze auto in het buitenland te registreren, informeer naar onze mogelijkheden. Binnen Europa is er geen import belasting geldig, daarnaast kunnen we u ook helpen met transport.

Zoekt u een Jaguar?

We ontvangen graag uw e-mailadres, zodat we u op de hoogte kunnen houden van de nieuwe auto's die van dit merk bij ons binnen komen.


Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u deze graag verkopen? Dan komen we graag met u in contact. We zijn altijd op zoek naar auto's voor onze collectie.