Jaguar E-type SIII Coupé V12


Specificaties

Prijs:

Bouwjaar:

06-1972

Tellerstand:

62.127 km

Chassisnummer:

1S7****

Motornummer:

Op aanvraag

Carrosserie:

Coupé

Kleur buitenzijde:

Zilver grijs

Kleur Interieur:

Blauw leder

Velgen:

Origineel Jaguar

Productaantal:

7.297 stuks

Motor specificatie:

12-cilinder V-motor

Motor inhoud:

5.343 cc

Motor vermogen:

314 pk

Transmissie:

Handgeschakeld 4 versnellingen

Specificaties

Prijs:

Bouwjaar:

06-1972

Tellerstand:

62.127 km

Chassisnummer:

1S7****

Motornummer:

Op aanvraag

Carrosserie:

Coupé

Kleur buitenzijde:

Zilver grijs

Kleur Interieur:

Blauw leder

Velgen:

Origineel Jaguar

Productaantal:

7.297 stuks

Motor specificatie:

12-cilinder V-motor

Motor inhoud:

5.343 cc

Motor vermogen:

314 pk

Transmissie:

Handgeschakeld 4 versnellingen

Jaguar E-type SIII Coupé V12

Te koop: Zeer originele en goed gedocumenteerde Jaguar E-type SIII Coupe met krachtige 5.3 liter V12 motor en originele handgeschakelde 4 versnellingsbak. Deze Jaguar E-type werd in 1971 nieuw afgeleverd in België door Belgian Motors Company in Brussel. In 1980 is deze Jaguar E-type SIII Coupe naar Nederland geïmporteerd door Jaguar dealer Caspers uit Groningen. Vanaf 1980 zijn alle eigenaren bekend (3 stuks) en in het dossier van deze klassieke Jaguar is een kilometerstanden overzicht aanwezig waaruit op te maken is dat deze E-type coupe slechts ongeveer 62.000km vanaf nieuw gereden heeft, wat zeer uniek te noemen is. De huidige eigenaar kocht de auto in 2002 en heeft de Jaguar E-type SIII zeer goed onderhoud, vele rekeningen zijn bij ons aanwezig.

Uniek aan deze Jaguar E-type SIII Coupe V12 is het originele interieur dat is uitgevoerd met blauwe lederen bekleding wat nog steeds in zeer goede staat is. De kleur van de E-type, Opalescent Silver Grey is de originele kleur waarmee deze auto de Jaguar fabriek verliet. Onder de motorkap bevindt zich een machtige 5.343 cc V12 motor (motornummer komt overeen met het Heritage Certificaat), gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak en voorzien van stuurbekrachtiging. Deze Jaguar E-type SIII Coupe V12 laat zich eenvoudig en comfortabel rijden op rustige binnenwegen maar is ook zeer geschikt voor lange afstanden.

In het dossier van deze Jaguar E-type zijn onder andere een Heritage Certificaat, oude en recente kentekenbewijzen, onderhoudsfacturen en een originele folder van de Jaguar E-type SIII aanwezig.

Bent u op zoek naar een zeer originele en goed onderhouden Jaguar E-type Coupe met een fantastische historie? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Waalwijk waar deze E-type aanwezig is.


Als u meer informatie, gedetailleerde foto’s of een afspraak wilt maken kunt u contact op nemen met ons salesteam, via sales@lexclassics.nl of 0031-416-342474.

Lex Classics is al vanaf 1998 actief in zowel de nationale als internationale klassieke autobranche en is gespecialiseerd in het verkopen van Engelse sportauto’s en exclusieve klassiekers. Gemiddeld hebben wij 50 geselecteerde klassiekers in onze showroom staan.

We hebben onze eigen werkplaats met 4 gespecialiseerde monteurs die dagelijks bezig zijn met het repareren en klaarmaken van klassiekers. Wij verkopen al onze auto’s met een informatiemap met daarin zo veel mogelijk gegevens en historie. Lex Classics ligt in het Zuiden van Nederland, tussen Tilburg, Breda en
’s-Hertogenbosch in. U bent altijd van harte welkom in onze showroom.

Het is ook mogelijk om deze auto in het buitenland te registreren, informeer naar onze mogelijkheden. Binnen Europa is er geen import belasting geldig, daarnaast kunnen we u ook helpen met transport.

Zoekt u een Jaguar?

We ontvangen graag uw e-mailadres, zodat we u op de hoogte kunnen houden van de nieuwe auto's die van dit merk bij ons binnen komen.


Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u deze graag verkopen? Dan komen we graag met u in contact. We zijn altijd op zoek naar auto's voor onze collectie.