Jaguar E-type SIII Convertible V12


Specificaties

Prijs:

Bouwjaar:

1973

Tellerstand:

25.974 miles

Chassisnummer:

UDIS21577

Motornummer:

Op aanvraag

Carrosserie:

Convertible

Kleur buitenzijde:

British Racing Green

Kleur Interieur:

Beige leder

Velgen:

Spaakwielen

Productaantal:

7.990 stuks

Motor specificatie:

V12

Motor inhoud:

5.343 cc

Motor vermogen:

270 PK

Transmissie:

4-versnellingen handgeschakeld

Specificaties

Prijs:

Bouwjaar:

1973

Tellerstand:

25.974 miles

Chassisnummer:

UDIS21577

Motornummer:

Op aanvraag

Carrosserie:

Convertible

Kleur buitenzijde:

British Racing Green

Kleur Interieur:

Beige leder

Velgen:

Spaakwielen

Productaantal:

7.990 stuks

Motor specificatie:

V12

Motor inhoud:

5.343 cc

Motor vermogen:

270 PK

Transmissie:

4-versnellingen handgeschakeld

Jaguar E-type SIII Convertible V12

Te koop:1973 Jaguar E-type SIII Convertible V12 uitgevoerd in de prachtige kleurcombinatie British Racing Green gecombineerd met een beige lederen interieur en beige mohair softtop en met slechts 25.974 miles.

Deze Jaguar E-type werd nieuw geleverd in Amerika door Jaguar Cleveland Motors aan de eerste eigenaar Mr. Zarembla uit Ohio welke deze E-type tot 2000 in zijn bezit heeft gehad, uniek aan deze E-type V12 is dat deze nieuw geleverd is met een 4 versnellingen handgeschakelde versnellingsbak. In 2014 is deze V12 verkocht aan de huidige eigenaar door de bekende Amerikaanse klassieker specialist Marc Hyman. Er is een fantastische historie file aanwezig met zeer veel rekeningen en informatie uit het verleden. Volgens deze informatie heeft de E-type 4 eigenaren gehad en in totaal 25.974 miles gereden na aflevering. In 2016 heeft Lex Classics deze Jaguar E-type technisch klaar gemaakt en werd er groot onderhoud uitgevoerd. Het chassis en motornummer komen overeen met de nummers op het Heritage certificaat.

De volgende documentatie is aanwezig, origineel operating maintenance and service handbook, origineel plastic mapje voor originele boekjes, originele factuur voor levering van de auto in totaal $ 9.469,90 dollar, een heritage certificaat en diverse rekeningen vanaf 1986.

De volgende opties zijn aanwezig: Airconditioning, stuurbekrachtiging, chromen spaakwielen, chromen vleugelmoeren, getint glas, verstelbare stuurkolom en een tijdcorrecte radio.

De sportieve handgeschakelde versnellingsbak, de ruim bemeten motorinhoud en de stuurbekrachtiging maken van deze iconische klassieker een fantastische rijdersauto die ook plaats biedt aan grotere personen.

U bent van harte welkom in onze showroom om deze Jaguar E-type SIII Convertible V12 te komen bekijken.


Als u meer informatie, gedetailleerde foto’s of een afspraak wilt maken kunt u contact op nemen met ons salesteam via sales@lexclassics.nl of 0031-416-342474.

Lex Classics is al meer dan 16 jaar zowel nationaal als internationaal actief in de klassieke autobranche en is gespecialiseerd in het verkopen van Engelse sportauto’s en exclusieve klassiekers. Gemiddeld hebben wij 50 geselecteerde klassiekers in onze showroom staan.

We hebben onze eigen werkplaats met 4 gespecialiseerde monteurs die dagelijks bezig zijn met het repareren en klaarmaken van klassiekers. Wij verkopen al onze auto’s met een informatiemap met daarin zo veel mogelijk gegevens en historie. Lex Classics ligt in het Zuiden van Nederland, tussen Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch in. U bent altijd van harte welkom in onze showroom.

Het is ook mogelijk om deze auto in het buitenland te registreren, informeer naar onze mogelijkheden. Binnen Europa is er geen import belasting geldig, daarnaast kunnen we u ook helpen met transport.

Zoekt u een Jaguar?

We ontvangen graag uw e-mailadres, zodat we u op de hoogte kunnen houden van de nieuwe auto's die van dit merk bij ons binnen komen.


Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u deze graag verkopen? Dan komen we graag met u in contact. We zijn altijd op zoek naar auto's voor onze collectie.

Jaguar E-type SIII Jaguar E-type SIII Jaguar E-type SIII