Mercedes-Benz 280 SE 3.5 Coupe


Specificaties

Prijs:

Bouwjaar:

1970

Tellerstand:

5.772 km

Chassisnummer:

1110261200****

Motornummer:

Op aanvraag

Carrosserie:

Coupé

Kleur buitenzijde:

Tunis Beige metallic

Kleur Interieur:

Bruin

Velgen:

Productaantal:

N.B.

Motor specificatie:

V8

Motor inhoud:

3.499 cc

Motor vermogen:

200 pk

Transmissie:

Automaat, 4 versnellingen

Specificaties

Prijs:

Bouwjaar:

1970

Tellerstand:

5.772 km

Chassisnummer:

1110261200****

Motornummer:

Op aanvraag

Carrosserie:

Coupé

Kleur buitenzijde:

Tunis Beige metallic

Kleur Interieur:

Bruin

Velgen:

Productaantal:

N.B.

Motor specificatie:

V8

Motor inhoud:

3.499 cc

Motor vermogen:

200 pk

Transmissie:

Automaat, 4 versnellingen

Mercedes-Benz 280 SE 3.5 Coupe

Te koop: Prachtig mooi gerestaureerde Mercedes-Benz 280SE Coupe uit de W111 serie, met een 3.5 liter V8-motor. Het exterieur van deze Coupe is uitgevoerd in Tunis Beige metallic, de originele kleur toen de auto uit de Mercedes-fabriek kwam in 1970. Deze 280SE 3.5 Coupe is aan de eerste eigenaar geleverd in California, USA. Volgens onze informatie heeft deze Coupe tot 2008 in Californië gereden en is daarna in België geïmporteerd.

Uniek is dat het afgestempelde onderhoudsboekje aanwezig is waarin het jaarlijks uitgevoerde onderhoud met kilometerstanden geregistreerd staan. Hieruit kun je ook opmaken dat deze 280SE altijd in Californië gereden heeft. Tevens zit in ons dossier de wagenkaart.

In 2008 is deze 280 SE door een Mercedes specialist geïmporteerd in België. De Coupe is gerestaureerd voordat deze naar Europa kwam. Uniek is dat het originele bruin lederen interieur daarbij behouden is, deze bevindt zich nog in een pure originele staat.

Onder de motorkap ligt een M116 V8-motor met Bosch brandstof injectiesysteem. Gecombineerd met de automatische versnellingsbak (4 versnellingen) en het zeer ruime interieur van deze Mercedes 280SE, maken het een ontzettend comfortabele auto om in te rijden. Deze 280SE W111 is uitgerust met airconditioning, Becker stereo radio met elektrische antenne en elektrische raambediening.

De originaliteit en staat van deze schitterende Mercedes-Benz zijn een unieke kans voor een Mercedes enthousiasteling die een prachtige auto zoekt om in te rijden of toe te voegen aan zijn collectie.

Tussen 1959 en 1971 werden de W111 modellen geproduceerd en waren de volgende modellen leverbaar, Limousine, Coupe en Cabriolet uitvoering. Tussen 1969 en 1971 bouwde Mercedes-Benz de W111 3.5 Coupe, dit was een topmodel qua ruimte en comfort, maar ook vanwege veiligheid. In totaal zijn er 3.270 stuks van deze 3.5 coupe modellen gebouwd.


Als u meer informatie, gedetailleerde foto’s of een afspraak wilt maken kunt u contact op nemen met ons salesteam, via sales@lexclassics.nl of 0031-416-342474.

Lex Classics is al vanaf 1998 actief in zowel de nationale als internationale klassieke autobranche en is gespecialiseerd in het verkopen van Engelse sportauto’s en exclusieve klassiekers. Gemiddeld hebben wij 50 geselecteerde klassiekers in onze showroom staan.

We hebben onze eigen werkplaats met 4 gespecialiseerde monteurs die dagelijks bezig zijn met het repareren en klaarmaken van klassiekers. Wij verkopen al onze auto’s met een informatiemap met daarin zo veel mogelijk gegevens en historie. Lex Classics ligt in het Zuiden van Nederland, tussen Tilburg, Breda en
’s-Hertogenbosch in. U bent altijd van harte welkom in onze showroom.

Het is ook mogelijk om deze auto in het buitenland te registreren, informeer naar onze mogelijkheden. Binnen Europa is er geen import belasting geldig, daarnaast kunnen we u ook helpen met transport.

Zoekt u een Mercedes-Benz?

We ontvangen graag uw e-mailadres, zodat we u op de hoogte kunnen houden van de nieuwe auto's die van dit merk bij ons binnen komen.


Wij kopen uw Mercedes-Benz!

Heeft u een Mercedes-Benz en wilt u deze graag verkopen? Dan komen we graag met u in contact. We zijn altijd op zoek naar auto's voor onze collectie.