MGB Roadster


Lex Classics is gespecialiseerd in MG en heeft er verschillende te koop. Bijvoorbeeld de MGB Roadster, een geliefde klassieker onder autoliefhebbers. Met deze wagen trekt u zeker de aandacht op de weg. Wij zijn al meer dan 16 jaar zowel nationaal als internationaal actief in de klassieke autobranche en we zijn gespecialiseerd in de verkoop van Engelse sportauto’s en exclusieve klassiekers. U vindt in onze mooi ingerichte showroom gemiddeld vijftig geselecteerde klassiekers waaronder ook een aantal MGB Roadster. Maar u kunt ook bij ons terecht als u uw MGB Roadster wilt verkopen.

Engelse sportauto’s

Lex Classics heeft veel ervaring met Engelse sportauto’s zoals Austin Healey, Aston Martin, Jaguar, Morgan en Triumph. Een van de geliefde merken is MG. De MGB Roadster is niet voor niets erg populair onder liefhebbers van klassiekers. En dat is helemaal niet vreemd, deze auto heeft klasse en stijl maar oogt ook nog eens sportief. De MGA werd in 1962 opgevolgd door de nog succesvollere, strak en sierlijk gelijnde MGB. Deze Mgb was leverbaar als roadster en als GT. Droomt u ervan om deze prachtige klassieker in uw bezit te hebben? Kom dan gerust eens kijken in onze showroom. Lex Classics heeft altijd wel een mooie MGB Roadster te koop. Al onze auto’s hebben een ding gemeen: ze zijn van hoge kwaliteit.

Onderhoud

Ook voor onderhoud van uw geliefde klassieker bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben een eigen werkplaats met gespecialiseerde monteurs die zich dagelijks bezighouden met het repareren en klaarmaken van klassiekers. Al onze klassiekers verkopen we met een informatiemap. In deze map vindt u gegevens over de klassieker en een stukje historie over de auto. Wilt u graag weten hoe de technische staat is van uw MGB Roadster, laat hem dan controleren op 100 punten. U weet dan zeker dat u veilig de weg op gaat. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een APK-keuring of een onderhoudsbeurt. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Contact

Bent u op zoek naar een MGB Roadster? U vindt bij ons een paar echte pareltjes. Kom gerust eens vrijblijvend kijken in onze showroom in Waalwijk. Of neem contact op met een van onze deskundige medewerkers. Wij vertellen graag over wat we allemaal in huis hebben en wat we voor u kunnen betekenen. Of u nu een MG wilt kopen, verkopen, laten repareren of restaureren, wij kunnen u helpen. Want uw liefde is ons vak.