Klassieker verkopen

Wij helpen u graag bij het verkopen van uw klassieker, we verkopen jaarlijks vele klassiekers en Youngtimers in opdracht van onze klanten. Tevens kunnen we uw klassieker of Youngtimers direct van uw inkopen als deze aan onze kwaliteitseisen voldoet.

Uw klassieker verkopen?

Net als bij het kopen, komt ook bij het verkopen van een klassieker heel wat kijken. U kunt natuurlijk zelf een advertentie zetten en wachten op wat komen gaat. Maar geeft het niet veel meer rust als u het hele traject zou uitbesteden aan een professional?

Lex Classics biedt u de mogelijkheid uw klassieker in consignatie te verkopen. Omdat wij onze klanten niet willen teleurstellen, dient uw te verkopen klassieker van een hoogwaardig kwaliteitsniveau te zijn. We halen de klassieker bij u op, keuren deze op 100 punten en maken hierna een verkoop voorstel. Na ondertekening van het consignatie contract wordt de auto door ons professioneel gepoetst en na een uitvoerige foto rapportage op diverse nationale en internationale websites geplaatst. Als de auto verkocht is zorgen wij voor de financiële afwikkeling en het overschrijven van het kenteken. Hierna ontvangt u van ons een vrijwaarding zodat u de verzekering kunt beëindigen.

Onze ervaring is dat potentiele kopers graag bij Lex Classics een klassieker kopen in verband met de kwaliteit die wij aanbieden, de professionele manier van werken en de prachtige showroom waar de auto’s perfect getoond worden. Van iedere klassieker maken we een verkoopmap en voor ons is het ook van groot belang om alle informatie van de eigenaar te krijgen om een mooi en compleet dossier samen te kunnen stelen.

We kunnen uw klassieker of sportauto, als deze aan onze kwaliteitseisen voldoen, ook direct van u inkopen. Uw auto wordt dan ook door ons gekeurd en na overeenstemming zorgen wij voor een snelle afwikkeling.

Uw klassieker op beurzen

In overleg met u kunnen we uw auto ook meenemen naar grote beurzen zoals het Interclassics in Maastricht, Interclassics Brussels of Technoclassica in Essen, Duitsland.

Laten doen!


Heeft u een mooie bezondere klassieker en wil u die graag verkopen, vul dan onderstaand formulier in en we zullen snel contact met u opnemen.

We horen graag van u.


Gegevens klassieker

Foto's van voorzijde, achterzijde, zijkant, interieur en motorruimte

Evt. recentelijk taxatie rapport

Gegevens verkoper

[recaptcha]