Jaguar Mark 2


De Jaguar Mark 2 heeft een tijdloze aantrekkingskracht en is daarom een geliefde klassieker. Als u op zoek bent naar een klassieker zoals de Jaguar Mark 2 dan moet u bij Lex Classics zijn. Wij hebben een breed assortiment aan klassieke auto’s. Van een Jaguar tot een MG of Triumph. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de verschillende klassiekers en welke het beste bij u past. Wij hebben jarenlange ervaring met dit soort speciale auto’s en hebben net als u grote passie voor een auto met karakter. U kunt niet alleen bij ons terecht als u een auto wilt kopen maar ook als u uw geliefde klassieker wilt verkopen, restaureren, repareren of APK wilt laten keuren. Lex Classics heeft kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap altijd hoog in het vaandel staan.

Speciale auto

De Jaguar Mark 2 is een bijzondere auto. Deze vierdeurs sportlimousine werd in 1959 uitgebracht als opvolger van de eveneens populaire Mark 1. De Jaguar Mark 2 is een heerlijke wagen om toertochten mee te rijden. U kunt genieten van veel comfort en luxe en het geluid van een imposante motor. Overal wordt u met bewonderende blikken nagekeken door medeweggebruikers. Het is niet voor niets dat veel autoliefhebbers in zowel binnen- als buitenland dromen van een eigen klassieke Jaguar. Als u voor een Jaguar Mark 2 wilt gaan, kom dan gerust eens kijken in onze mooie showroom in Waalwijk. Want wij hebben heel wat moois in huis. U vindt hier verschillende soorten prachtige klassiekers, stuk voor stuk van hoog niveau. Met een klassieker van Lex Classics kunt u gegarandeerd onbezorgd de weg op.

Onderhoud

Voor de aanschaf van een Jaguar Mark 2 bent u bij Lex Classics aan het goede adres. Maar we kunnen u op nog veel meer vlakken van dienst zijn. Zo helpen wij u graag bij de verkoop van uw geliefde klassieker. Door onze ervaring en een groot netwerk zijn we gespecialiseerd in de verkoop van klassieke auto’s. Maar ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht. Wij hebben een zeer goed uitgeruste werkplaats en onze monteurs hebben veel ervaring met klassiekers. Tevens kunt u bij ons terecht voor kleine en grote reparaties en kunnen we de schade aan uw klassieker in opdracht van uw verzekering repareren. Het is ook mogelijk om uw Jaguar Mark 2 te laten restaureren.

Contact

Bent u op zoek naar een Jaguar Mark 2? Kom dan eens vrijblijvend kijken in onze showroom in Waalwijk. Of neem contact op met een van onze deskundige medewerkers. Wij helpen u graag bij het laten uitkomen van uw droom.