Jaguar classic


Een Jaguar classic is beeldschoon en een feest om in te rijden. Het is niet voor niets een zeer geliefde klassieker onder autoliefhebbers. Lex Classics heeft verschillende soorten Jaguar classic in de showroom staan. Wilt u een echt mooie auto bekijken, kom dan naar onze showroom in Waalwijk. Daar vindt u niet alleen een Jaguar classic maar ook andere merken zoals een MG, Triumph of Aston Martin. Als u advies wilt over een van deze klassiekers, staan onze medewerkers voor u klaar. Zij hebben veel ervaring en bovenal passie voor klassieke auto’s. U kunt overigens niet alleen bij ons terecht als u een auto wilt kopen maar ook als u uw klassieker wilt verkopen, restaureren, repareren of APK wilt laten keuren. Bij Lex Classics vindt u altijd kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Speciale auto

Een Jaguar classic is een bijzondere auto. Het merk zag voor het eerst het levenslicht in 1945. Het is sinds die tijd een zeer geliefde auto, geroemd om stijl, techniek en uiterlijk. Een Jaguar heeft een bijzondere status en zeker in een klassiek model steelt u de show. Het is niet voor niets dat veel autoliefhebbers in zowel binnen- als buitenland dromen van een eigen Jaguar classic. En het is nu zeker mogelijk om uw droom uit te laten komen. Lex Classics heeft verschillende modellen Jaguar staan, in alle prijscategorieën. En we kunnen ook voor u op zoek naar uw ideale Jaguar classic. Wij hebben allerlei soorten klassiekers maar ze hebben een ding gemeen. Ze zijn kwalitatief van een hoog niveau.

Onderhoud

Voor de aanschaf van een Jaguar classic moet u bij Lex Classics zijn. Maar we kunnen u op nog veel meer vlakken van dienst zijn. Ook als u uw klassieker wilt verkopen, kunnen we u helpen. Door onze ervaring en een groot netwerk zijn we gespecialiseerd in de verkoop van klassieke auto’s. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van klassiekers. Wij hebben een zeer goed uitgeruste werkplaats en onze monteurs hebben veel ervaring. Tevens kunt u bij ons terecht voor kleine en grote reparaties en kunnen we de schade aan uw klassieker in opdracht van uw verzekering repareren. Het is ook mogelijk om uw Jaguar classic te laten restaureren.

Contact

Bent u op zoek naar een Jaguar classic? Kom dan eens vrijblijvend kijken in onze showroom in Waalwijk. Of neem contact op met een van onze deskundige medewerkers. Wij helpen u graag bij het laten uitkomen van uw droom.