Vincentiusrit 2018

15 september 2018

Op zaterdag 15 september a.s. organiseert Lex Classics wederom een toertocht voor de bewoners van Vincentius in Udenhout. In Vincentius wonen mensen met een verstandelijke beperking. In de afgelopen jaren hebben we dit al eerder georganiseerd tot groot plezier van de bewoners van Vincentius.

We willen graag circa 60 klassiekers en youngtimers bij elkaar brengen om ongeveer 100 bewoners en eventueel begeleiders een fantastische middag te bezorgen. Alle deelnemers worden om 11.30u verwacht in de showroom van Lex Classics, waar u ontvangen wordt met een kopje soep en een broodje. Vanaf 13.00u zullen we in groepen vertrekken naar Udenhout om daar uw bijrijder en/of -rijdsters op te halen. We zullen dan tussen 14.00u tot 17.00u twee mooie routes rijden en tussentijds stoppen voor een kopje koffie en wat lekkers.

Met deze rit willen we de bewoners van Vincentius en hun begeleiders een heerlijke middag bezorgen en vragen we zoveel mogelijk mensen om mee te doen. Heeft u geen klassieker maar wel een open sportauto dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. Aan deze dag zijn geen kosten verbonden.

Meedoen met deze bijzondere rit, meldt u zich dan aan via deze link!

We horen graag van u en rekenen op een grote opkomst!

 

Lex van Lammeren