Lex Classics goes Scotland

30 mei t/m 8 juni 2019

Vanwege de grote belangstelling voor de rally Lex Classics goes Scotland in 2018 organiseert Lex Classics i.s.m. Wheels on Tour opnieuw deze tour naar naar Schotland. Deze reis zal wederom in het teken staan van prachtige routes, heerlijke hotels, fantastisch eten en veel gezelligheid. Schotland is het land van bergen en bruisende rivieren, van schilderachtige kusten, en diepe meren (Lochs). De bewoners zijn zeer gastvrij en vertellen jullie graag over de geschiedenis van het land.We starten op de ferry in IJmuiden naar Newcastle, de eerste overnachting is op de boot.

Daarna neemt de route ons mee door het lage zuiden, met een lieflijk landschap van bos en romantische kreekjes. We rijden vanuit het zuiden door Galloway Forrest Park richting Glasgow. Daarna vervolgen we onze weg langs de verschillende indrukwekkende meren rondom Loch Lomond en Loch Fyne. Hier vandaan wordt het landschap ruiger en ongerepter, een kustlijn met ontelbare (schier) eilandjes. Halverwege de week ontdekken we de west streek naast Loch Ness, en daarna door de Highlands (centraal Schotland) 2 prachtige dagen terug richting Newcastle. Op 8 juni vertrekken we in de avond met de ferry weer terug naar IJmuiden.

Praktische informatie:
De routes per dag liggen tussen de 200 en soms 250 km. We vertrekken rond 9 uur in de ochtend en zullen rond 16 uur in de middag weer bij het volgende hotel aankomen. Er is voldoende tijd om even te relaxen voordat we met zijn allen aan het gezamenlijke diner beginnen. Gelijk aan de tour door Frankrijk, zullen we op de route ook proefjes, regularities en een foto zoektocht voor jullie uitzetten. Deelname hieraan is volledig vrijblijvend maar er zijn natuurlijk prachtige prijzen te winnen en eeuwige roem.

Donderdag 30 mei t/m zaterdag 8 juni 2019
√ 10 dagen waarvan 8 rijdagen.
√ 9 overnachtingen (waarvan 2 overnachtingen op de ferry).
√ 8 diners (met wijnarrangement).
√ 3 lunches en diverse koffiestops.
√ Start en finish in IJmuiden.
√ €5.250,- per equipe (2 personen op 1 kamer).
√ Inclusief bagagevervoer van hotel naar hotel (kofferwagen) & technische ondersteuning.
√ Maximaal aantal equipes: 30

Inschrijven Wheels on Tour goes Scotland
Bent u enthousiast geworden en wilt u graag mee op 1 van onze reizen (of meerdere reizen!)
Reageer snel door een mail te sturen aan liesbeth@wheelsontour.nl en we reserveren een plaats
voor jullie. Er kunnen voor alle reizen maximaal 30 equipes mee (alleen IJsland 25) en vol is vol!
Na aanmelding ontvang je een inschrijfformulier om jullie deelname definitief te maken.