Lex Classics goes Luxemburg

4 – 5 – 6 mei 2018

Dit keer hebben wij de kans gegrepen om ook dichter bij huis een mooie route uit te zetten. Deze 3-daagse tocht naar Luxemburg is voor iedereen een aanrader die van autorijden en mooie natuur houdt. Bent u nog niet eerder met ons mee geweest, dan is dit een goede reden om samen te ontdekken wat een geweldige ervaring het is om met andere klassiekers te touren. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd, en u alleen maar hoeft te rijden en te genieten.

We starten vanaf het prachtige kasteel van Chateau St. Gerlach in Valkenburg op vrijdag 4 mei, waar u wordt ontvangen met koffie en een Limburgse lekkernij. Deze dag rijden we door de Ardennen naar het Noorden van Luxemburg. We finishen bij Chateau D’Urspelt, waar we die avond zullen dineren en overnachten. Op de 2e dag verkennen we de indrukwekkende natuur en de kleine landelijke weggetjes van Luxemburg. We blijven in het noorden en finishen in Clerveaux, een authentiek dorpje wat gebouwd is tegen een heuvel. Hier slapen we in het centrum van de stad en dineren we wederom in de avond met elkaar. Op zondag rijden weer terug naar Maastricht, en finishen we bij Chateau Neercanne voor een uitgebreide culinaire brunch.

De routes per dag zijn ongeveer 150 km, we vertrekken rond 9:30 en finishen tegen 16:00 uur in de hotels.  U heeft voldoende tijd om nog even de omgeving te verkennen en te relaxen voordat we aan het gezamenlijke diner beginnen. Op zondag middag finishen we om 14.00 bij Chateau Neercanne, en zal na de brunch tegen 16:00 het einde van de tourtocht zijn.

Tijdens deze tocht slapen en dineren we in 4-en 5 sterren hotels. Passend bij de omgeving en de sfeer van deze tocht,  zijn de meeste locaties luxe en authentieke kastelen. Er wordt goed voor u gezorgd en de diners met wijnarrangement zijn inbegrepen.

Ook deze tour zal begeleid worden door het technische team van Lex Classics. Zij zorgen ervoor dat alle auto’s goed voorbereid op weg gaan en zijn het gehele weekend aanwezig voor technische begeleiding en controle van de auto’s. Als organisatoren rijden Lex en Liesbeth samen weer mee, en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

Het routeboek is voor iedereen goed te begrijpen en zal een combinatie zijn van route omschrijving met bol-pijl, landkaarten en een aantal spelelementen.

3-daagse tourtocht:

4 mei – 6 mei 2018
Prijs is  € 1.450,-  per equipe
2 hotel overnachtingen in 4-en 5 sterren hotels
2 zeer verzorgde diners incl. wijnarrangement
1 culinaire lunch
Uitgebreid routeboek met routes, bezienswaardigheden en tips.
Technische ondersteuning

Extra optie:
U overnacht van donderdag 3 op vrijdag 4 mei in Chateau St. Gerlach waar onze startlocatie is en waar wij op donderdag avond met alle aanwezigen gezamenlijk een diner hebben. Dit diner en extra overnachting kost € 375,- per equipe.