Lex Classics goes Budapest

19 september t/m  28 september 2018

Deze reis biedt de unieke mogelijkheid om twee wereldsteden te ontdekken en heerlijk te rijden door de prachtige natuur van Hongarije.

Hongarije is een land met veel diversiteit, waarin het moderne leven uitstekend samen lijkt te gaan met de vele culturele en historische bezienswaardigheden.

Met een zeldzame taal, een verrassend veelzijdige keuken en een combinatie van bouwstijlen die rijkt van Romeinse ruïnes tot middeleeuwse huizen, onderscheidt Hongarije zich van de rest van Europa. De natuur varieert van wilde poesta’s, uitgestrekte steppen en ruig kalkgebergte met steile hellingen en uitgestrekte bossen. In het westen van Hongarije ligt het prachtige azuurblauwe Balatonmeer. Dit meer is vanwege het sub mediterraans klimaat de favoriete vakantiebestemming voor veel Hongaren.

Praktische informatie:

Tijdens deze tocht verblijven in 4 en 5 sterren hotels. Variërend van prachtige rustieke landgoederen in de natuur van Hongarije, tot de luxueuze en chique hotels in Budapest en Wenen. Tijdens de tocht zijn alle diners met wijnarrangement inbegrepen. U dineert iedere avond weer in een andere omgeving en zult genieten van veel diversiteit in nationale en internationale gerechten.

Deze tour wordt volledig begeleid door het technische team van Lex Classics. Zij zorgen ervoor dat de auto’s goed voorbereid op weg gaan en zijn de gehele tour aanwezig voor controle en technische problemen. Tevens rijdt er een kofferwagen mee, die zorgt dat alle bagage bij aankomst in het hotel klaarstaat op uw kamer. Lex en Liesbeth rijden mee als organisatie en zullen er iedere dag voor zorgen dat alles in de puntjes is verzorgd.

Het routeboek is voor iedereen goed te begrijpen en zal een combinatie zijn van routebeschrijving met bol-pijl en landkaarten. Daarnaast organiseren we voor de liefhebbers regularities en een fotozoektocht op de route, een spannend spelelement waar prachtige prijzen zijn te winnen. Voorafgaand aan de tocht zullen wij meerdere informatiebijeenkomsten houden, waar we uitleg geven over het routeboek en de diverse kaartleessystemen.

10-daagse tourtocht:

9 rijdagen met routes van 200-250 km per dag

Start en finish in Wenen

€ 5.000,- per equipe (o.b.v een gedeelde 2 persoons kamer)

9 hotelovernachtingen in 4 en 5 sterren hotels

9 zeer verzorgde diners incl. wijnarrangement

4 verzorgde lunches

Uitgebreid routeboek met routes, bezienswaardigheden en tips

Technische ondersteuning

Vervoer van bagage van hotel naar hotel (kofferwagen)

 

Extra opties:

U vliegt van Amsterdam naar Wenen, wij zorgen ervoor dat de auto op transport gaat en klaarstaat bij het vliegveld. Op de laatste dag worden de auto’s weer opgehaald en vliegt u terug naar Amsterdam. Deze optie kost € 1.500,- per equipe. Tevens bestaat de mogelijkheid om langer in Wenen te blijven.

Er kunnen maximaal 30 equipes mee, dus reageer snel en verzeker u van een plaats in deze unieke tour door Hongarije. Stuur een mailtje naar liesbeth@wheelsontour.nl om u aan te melden. Daarna ontvangt u een inschrijfformulier om uw deelname definitief te maken.