Porsche 993 Carrera 2


Specificaties

Prijs:

Verkocht in Nederland

Bouwjaar:

1996

Tellerstand:

78.422 km

Chassisnummer:

Motornummer:

Carrosserie:

Coupe

Kleur buitenzijde:

Zwart

Kleur Interieur:

Velgen:

Productaantal:

Motor specificatie:

Motor inhoud:

Motor vermogen:

Transmissie:

Specificaties

Prijs:

Verkocht in Nederland

Bouwjaar:

1996

Tellerstand:

78.422 km

Chassisnummer:

Motornummer:

Carrosserie:

Coupe

Kleur buitenzijde:

Zwart

Kleur Interieur:

Velgen:

Productaantal:

Motor specificatie:

Motor inhoud:

Motor vermogen:

Transmissie:

Porsche 993 Carrera 2

Porsche’s laatste luchtgekoelde 911 is de doorontwikkelde Porsche 993 Carrera 2 geworden, dankzij de zeer goede bouwkwaliteit, fantastische rijeigenschappen en het fenomenale geluid van de boxermotor vandaag de dag een absoluut verzamelaars object.

Dit betreft een exemplaar in absolute top conditie met slechts 78.422 gereden kilometers, in de populaire kleur Black metallic gecombineerd met een zwart lederen interieur. Deze auto is voorzien van de originele laklaag en het originele interieur, tevens zijn het originele onderhoudsboekje en reservewiel met gereedschap set aanwezig.

Deze 993 is uitgerust met de met de vernieuwde Varioram-motor met een vermogen van 285 PK. Deze nieuwe motor was leverbaar vanaf modeljaar 1996 en beschikt over een 14% hoger koppel in combinatie met 5% méér vermogen ten opzichte van de vorige modeljaren.


Als u meer informatie, gedetailleerde foto’s of een afspraak wilt maken kunt u contact op nemen met Sjors Peters, via sales@lexclassics.nl of 0031-416-342474.

Lex Classics is al meer dan 16 jaar zowel nationaal als internationaal actief in de klassieke autobranche en is gespecialiseerd in het verkopen van Engelse sportauto’s en exclusieve klassiekers. Gemiddeld hebben wij 50 geselecteerde klassiekers in de verkoop en in onze showroom staan

We hebben onze eigen werkplaats met 4 gespecialiseerde monteurs die dagelijks bezig zijn met het repareren en klaarmaken van klassiekers. Wij verkopen al onze auto’s met een informatiemap met daarin zo veel mogelijk gegevens en historie. Lex Classics ligt in het Zuiden van Nederland, tussen Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch in. U bent altijd van harte welkom in onze showroom.

Het is ook mogelijk om deze auto in het buitenland te registreren, informeer naar onze mogelijkheden. Binnen Europa is er geen import belasting geldig, daarnaast kunnen we u ook helpen met transport.

Zoekt u een Porsche?

We ontvangen graag uw e-mailadres, zodat we u op de hoogte kunnen houden van de nieuwe auto's die van dit merk bij ons binnen komen.


Wij kopen uw Porsche!

Heeft u een Porsche en wilt u deze graag verkopen? Dan komen we graag met u in contact. We zijn altijd op zoek naar auto's voor onze collectie.