Aston Martin DB9


Specificaties

Prijs:

€ 59.500,-

Bouwjaar:

2005

Tellerstand:

53.000 miles

Chassisnummer:

SCFAD01A25GA00021

Motornummer:

Op aanvraag

Carrosserie:

Grand tourer

Kleur buitenzijde:

Oster Silver

Kleur Interieur:

Red Iron leder

Velgen:

Lichtmetaal

Productaantal:

N.B.

Motor specificatie:

V12

Motor inhoud:

5.935 cc

Motor vermogen:

457 PK

Transmissie:

Automatische versnellingsbak

Specificaties

Prijs:

€ 59.500,-

Bouwjaar:

2005

Tellerstand:

53.000 miles

Chassisnummer:

SCFAD01A25GA00021

Motornummer:

Op aanvraag

Carrosserie:

Grand tourer

Kleur buitenzijde:

Oster Silver

Kleur Interieur:

Red Iron leder

Velgen:

Lichtmetaal

Productaantal:

N.B.

Motor specificatie:

V12

Motor inhoud:

5.935 cc

Motor vermogen:

457 PK

Transmissie:

Automatische versnellingsbak

Aston Martin DB9

*Deze Aston Martin is niet in onze showroom aanwezig, een bezichtiging is op afspraak mogelijk.*

Te koop, een van ’s werelds meest fantastische Grand tourers, de Aston Martin DB9. Dit betreft de 21ste links gestuurde DB9 die Aston Martin produceerde. Een korte periode heeft de auto dienst gedaan als demonstratie auto bij de fabriek van Aston Martin, vervolgens  werd deze in januari 2005 verscheept naar Aston Martin dealer ‘The Collection’ in Florida. In 2008 werd deze auto naar Nederland geïmporteerd en is sindsdien in het bezit geweest van twee verzamelaars.

Deze DB9 is uitgevoerd in de prachtige en historische Aston Martin kleurencombinatie Oster Silver gecombineerd met Red Iron lederen bekleding.

Tijdloos en elegant, maar tegelijkertijd een echte sportauto, zo kunnen we deze Aston Martin DB9 het beste omschrijven. De betrouwbare 457 PK tellende V12, zal u altijd leveren wat u vraagt. De motor is gekoppeld aan een soepel schakelde automatische versnellingsbak, die zich tevens met flippers aan het stuurwiel laat bedienen.

Deze DB9 is uitgerust met tal van leuke kenmerken. Een van deze kenmerken is de startknop in de middenconsole; met een druk op deze knop komt de V12 tot leven met een prachtige roffel.

Deze Aston Martin werd standaard uitgerust met tal van opties, waarbij de veiligheid hoog in het vaandel stond. Uniek voor die tijd waren; Het technisch geavanceerde elektronische stabiliteitscontrolesysteem en de LED-achterlichten.

Deze DB9 heeft een kilometerstand van 53.000 mijlen (85.295 km). Alle onderhoudsbeurten zijn uitgevoerd door een Aston Martin dealer, facturen hiervan zijn aanwezig in ons verkoopdossier.


Als u meer informatie, gedetailleerde foto’s of een afspraak wilt maken kunt u contact op nemen met Sjors Peters, via sales@lexclassics.nl of 0031-416-342474.

Lex Classics is sinds 1998 zowel nationaal als internationaal actief in de klassieke autobranche en is gespecialiseerd in het verkopen van Engelse sportauto’s en exclusieve klassiekers. Gemiddeld hebben wij 50 geselecteerde klassiekers in onze showroom staan.

We hebben onze eigen werkplaats met 4 gespecialiseerde monteurs die dagelijks bezig zijn met het repareren en klaarmaken van klassiekers. Wij verkopen al onze auto’s met een informatiemap met daarin zo veel mogelijk gegevens en historie. Lex Classics ligt in het Zuiden van Nederland, tussen Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch in. U bent altijd van harte welkom in onze showroom.

Het is ook mogelijk om deze auto in het buitenland te registreren, informeer naar onze mogelijkheden. Binnen Europa is er geen import belasting geldig, daarnaast kunnen we u ook helpen met transport.

Zoekt u een Aston Martin?

We ontvangen graag uw e-mailadres, zodat we u op de hoogte kunnen houden van de nieuwe auto's die van dit merk bij ons binnen komen.


Wij kopen uw Aston Martin!

Heeft u een Aston Martin en wilt u deze graag verkopen? Dan komen we graag met u in contact. We zijn altijd op zoek naar auto's voor onze collectie.